Restaurace

Moderní gastronomie v tradičním stylu

Podáváme vynikající speciality české a mezinárodní kuchyně. Nad rámec standardního restauračního provozu pro individuální hosty zajišťujeme svatební a jiné oslavy, podniková setkání, rauty apod. Restaurace i hotel již tradičně nabízí své služby i větším turistickým skupinám. Rádi zašleme nabídku pro Vaší skupinu - stačí když nám zašlete Vaše požadavky.

Restaurace je rozčleněna do čtyř samostatných částí:


Jídelní lístek

Jídelní a nápojový lístek si můžete prohlédnout na tomto odkazu (formát PDF, velikost 815 kB). Nechybí u nás ani nabídka kvalitních moravských vín - vinný lístek (formát PDF, velikost 413 kB). Pokud si nebudete vědět rady s výběrem jídla, můžeme Vám doporučit některé naše speciality:

Silná česneková polévka
- s bramborem a strouhaným sýrem, podávaná v rozpečeném chlebu

Řízkový talíř pro 2 osoby (400 g)
- šumavský vepřový řízek, kuřecí řízek obalený v cornflakes, kuřecí Cordon bleu, brambory s petrželkou, hranolky, brusinky, tatarská omáčka, kečup

Pečená vepřová krkovička (200 g)
- zdobená osmaženou cibulkou, domácí žemlový a houskový kynutý knedlík, bílé zelí

Pečená kachna (z jihočeského chovu) (900 g)
- domácí žemlový a houskový kynutý knedlík, červené zelí

Hovězí flank steak
- podávaný s bylinkovým máslem, grilovanou zeleninou a variací dipů