Restaurace

Moderní gastronomie v tradičním stylu

Podáváme vynikající speciality české i mezinárodní kuchyně. Nad rámec standardního restauračního provozu zajišťujeme pro individuální hosty svatební hostiny, narozeninové oslavy, smuteční kary, podniková setkání, semináře, školení, prezentace, rauty a jiné akce. Restaurace i hotel již tradičně nabízí své služby i větším turistickým skupinám. Rádi Vám zašleme nabídku – postačí jen, když nám sdělíte Vaše požadavky.

Restaurace je rozčleněna do těchto samostatných částí:


Jídelní lístek

Jídelní a nápojový lístek si můžete prohlédnout na tomto odkazu (formát PDF). Nechybí u nás ani nabídka kvalitních moravských vín - vinný lístek (formát PDF). Pokud si nebudete vědět rady s výběrem jídla, můžeme Vám doporučit některé naše speciality:

Silná česneková polévka
- s bramborem a strouhaným sýrem, podávaná v rozpečeném chlebu

Řízkový talíř pro 2 osoby (400 g)
- šumavský vepřový řízek, kuřecí řízek obalený v cornflakes, kuřecí cordon bleu, brambory s petrželkou, hranolky, brusinky, tatarská omáčka, kečup

Pečená vepřová krkovička (200 g)
- zdobená osmaženou cibulkou, domácí žemlový a houskový kynutý knedlík, bílé zelí

Pečená kachna (z jihočeského chovu) (900 g)
- domácí žemlový a houskový kynutý knedlík, červené zelí

Hovězí flank steak
- podávaný s bylinkovým máslem, grilovanou zeleninou a variací dipů